VELIKO SLAVLJE U DOMU KATARINE GRUJIĆ Pevačica van sebe od sreće, čestitke pristižu sa svih strana, a Marko se javno oglasio
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Katarina Grujić uživa u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a par danas ima poseban razlog za slavlje.

Naime, Katarina i Marko danas proslavljaju drugi rođendan svoje naslednice Katje.

Pevačica ne krije koliko joj znači svaki momenat proveden sa ćerkicom, a za ovu priliku organizovala je specijalno slavlje.

Proslava rođendana male Katje održaće se danas u jednoj prestoničkoj igraonici za decu, a Katarina se potrudila da se bude perfektno. 

Dekoraciju, torte, balone i ketering ponosna majka organizovala je danima unapred, a na žurku je pozvala polovinu estrade.

Marko Gobeljić se oglasio na svom Instagram profilu gde je podelio niz fotografija sa naslednicom.

- Srećan rođendan, živote - napisao je ponosni tata.

Grujićeva se još uvek nije oglasila ovim povodom, a njeni brojni fanovi su u neizvesnosti kako će izgledati žurka, ostaje da vidimo.

Podsetimo, prošle godine je Katarina svojoj naslednici javno čestitala rođendan emotivnim rečima.

- Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rođendan princezo moja! - napisala je ona tada na svom Instagram profilu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading