Sara Jo
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Sara Jo otkrila je do sada neviđene i nepoznate detalje u svom životu, među kojima su i fotografije nje kada je bila tek mala devojčica, neke nastale i u osnovnoj školi koju je pohađala u Rimu, Italiji.

- Bila sam jako živahno dete, ali zahvalno za roditelje – volela sam da učim, imala sam hobije, interesovanja, sve sam želela da probam. Svi misle da su moji počeci bili vezani za pevanje, a najviše sam volela ples. Krenula sam kao mala balerina u Rimu, a vrlo brzo sam se prešaltala na hiphop. To me inspirisalo, neka luda energija i izraz - rekla je Sara Jo.

Otkrila je još i da joj je prva ljubav bila ples, a da se tek kasnije „prešaltala“ na pevanje.

- Prvo su drugi ljudi videli potencijal u meni, u srednjoj sam snimala covere u svojoj sobi. Imala sam žuti zid koji sam koristila za snimanje. Ja sam imala ozbiljan stajling, šminku, frizuru, a do pola sam bila sređena, dole u pidžami, a gore šminka, sve. Tek smo se 2009. godine vratili u Srbiju, pa sam tek onda upoznala našu muziku, a italijanski mi je bio maternji -  rekla je Sara Jo u filmu za domaće medije. 

Danas poznata kao srpska Britni Spirs, o kojoj često priča kao o svojoj inspiraciji, a i zbog toga što pravi urbanu i brzu pop muziku, proslavila se pre više od deset godina kao učesnica šoua "Prvi glas Srbije".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading