Sara Jo u suzama
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, danas je napunila 30 godina, a svoj rođendan je dočekala na koncertu Jelene Rozge u Novom Sadu.

Međutim, pravo iznenađenje za pevačicu je stiglo već u ponoć, u bekstejdžu, gde joj je njen dečko Žiga Sotlar sačekao sa plesačima koji su izvodili rođendansku pesmu.

Emotivni trenutak je zabeležen i podeljen na društvenim mrežama, uz poruku pevačice da nije očekivala da će u svojim tridesetim godinama ovako brzo zaplakati.

Njena bliska prijateljica, influenserka Dunja Jovanić, nije odolela da ne podeli nekoliko njihovih zajedničkih slika, izražavajući tako svoju radost i sreću zbog Sarinog rođendana.

Podsetimo, Sara Jovanović postala je poznata 2012.godine kada se prijavila za muzičko takmičenje "Prvi Glas Srbije" i pokupila sve simpatije publike kako glasom tako i svojom neizmernom harizmom.

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading