SANJA KONAČNO OČI U OČI SA VESNOM DEDIĆ Voditeljka se slomila i otvorila dušu pred koleginicom, nije mogla da suzdrži suze
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Zvezda Granda Sanja Kužet retko govori o privatnom životu, ali je napravila presedan.

Kako je istakla, nema mnogo teških trenutaka u životu, ali svakako je najviše pogodila činjenica da je ostala bez oca koji je njena ključna figura.

- Tata je uradio sve što jedan muškarac treba da uradi. Brinuo je o meni i sestri, ulagao je u nas, voleo je mamu, bio je ponosan... Nekako je moj otac oduvek odavao čoveka koji je naklonjen porodici i to se sada vidi kroz nas - istakla je Sanja, pa dodala:

- Sestra i ja se često sećamo tate, uglavnom se prisećamo nekih njegovih šala jer je bio jako duhovit. Ali osim toga, i njegovi saveti su nam se urezali. Iako je mama bila ta koja je više pričala sa nama i savetovala nas, ti tatini saveti koji nisu bili svakodnevni, ostali su nam za ceo život - istakla je Sanja kod Vesne Dedić u emisiji i priznala da joj u životu ničega ne manjka, te da joj najviše prija to što ima mir i oazu u okviru porodice.

Podsetimo, Sanja je istakla da uvek plače kada se seti dana kad joj je otac preminuo:

Ostala sam bez oca pre četiri godine i onda su moje emocije u nekim treuncima samo prenaglašenije. Tada mi se ceo život okrenuo, to je prva bol s kojom sam se suočila, to mi je najteža faza u životu, ali idemo dalje, to je život, samo neka su nam deca živa i zdrava - rekla je Sanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading