Tijana Dapčević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sin Tijane Dapčević postao je zvezda na društvenim mrežama, te po svemu sudeći, uspešno korača ka maminim stopama.

Njegov uspeh meri se na Spotifaju, gde kominicira sa više od milion i po ljudi, vršnjaka.

On je za kratko vreme postao jako popularan, što je pevačicu navelo da javno iznese jednu zanimljivu anegdotu, a zapravo se radi o savetima koje joj je on dao.

- Moj sin, koji u februaru puni 15 godina, ima običaj da kaže: ”Mama ti si tako zamrznuta. Živiš pod kamenom. Kako je moguće da ja imam milion i po slušača na Spotifaju, a da ti imaš samo 38" - kazala je pevačica koja je nasledniku u svom maniru odgovorila.

- Cuki, vidi ovako, ja sam počela da se bavim ovim poslom pre 24 godine. Znači, ljudi koji su tada imali 15 godina, koji su bili moji fanovi, i dalje su moji fanovi. Sad oni imaju decu od 15 godina. Sad njihova deca slušaju tvoju muziku, a mama i tata moju muziku. Tako da imam ja publiku, nemoj ti da se sekiraš.

Tijana i njen suprug Milan Dapčević dugo su čekali na potomstvo, Vuka su dobili kada su se najmanje nadali, a sreću u tom trenu opisivali su kao nešto što nikada pre nisu osetili.

Uprkos velikoj želji da dobiju naslednika, kada je on stigao na svet, nisu ga razmazili, naprotiv, sve su učinili da izraste u divnog momka koji je po svoj prilici vrlo otvoren i iskren.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading