memedović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jovan Memedović, poznati voditelj kviza "Potera" i autor emisije "Sasvim prirodno", nedavno je uputio javno izvinjenje notarima zbog svojih komentara u poslednjoj epizodi popularnog kviza.

Naime, Memedović je gostovao u emisiji "Jedan dobar dan" gde je iskoristio priliku da se izvini notarima koji su reagovali na njegove reči. On je istakao da mu je namera bila da opusti takmičara, ali da shvata kako su njegove reči mogle biti pogrešno protumačene.

- Uvek to radim samo da bih opustio takmičare, a oni su, ne krivim ih, ali zaista pred reflektorima, pred kamerama, potpuno u nekom drugom stanju, tako da kažem. I ja onda sve vreme pokušavam da ih opustim, da se ponašaju prirodno i da ono što znaju, znaju - objašnjava Memedović.

- To se baš nije razumelo da je bilo potpuna šala nego, eto, malo je ozbiljno, pa sam dužan da se izvinim notarima, pogotovo svom prijatelju Gliši, kod kojeg često idem kad treba nešto da zavedem i da se udari pečat, jer to je možda bila malo veća, grublja šala. Očigledno je da se njihov posao ne svodi na pečate, na zavođenje, nego ima tu mnogo, mnogo zbiljnih stvari vezano za ugovor, a sve to mi je on objasnio - naglašava voditelj popularnog kviza, te dodaje i da razume zašto su se notari naljutili, jer je i on sam često meta kritika:

- Kažu mi ideš po selima i jedeš. I ja bih mogao da se naljutim zbog toga, da kažem čekaj, to ste samo primetili. To je ono što se na prvi pogled vidi, a iza toga se ne vidi kako sam ja stigao uopšte do tih dalekih prostora, i do sela, i do ljudi, i zašto sam uopšte dolazio - napominje Jovan Memedović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading