Soraja Vučelić
Foto: Alo/Printscreen

Iako se porodila u Švajcarskoj, trenutni dom Soraje Vučelić je u Zagrebu, a uskoro planira da se sa naslednikom preseli u Rusiju.

Pevačica je svojevremeno podelile neke kadrovi unutrašnjosti doma, te se moglo videti da je isti spoj luksuza i udobnosti, međutim, nije bilo poznato u kom konkretno delu grada se nalazi njena luksuzna nekretnina, a sada je isplivala prava istina.

U pitanju je staklena zgrada, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u strogom centru Zagreba - Cvjetnom trgu, koja se nalazi odmah prekoputa pravoslavne Saborne crkve Preobraženja Gospodnjeg.

Inače, ovaj luksuzni kompleks s privatnim parkom poseduje i šoping centar, a zgrada ima i privatni park koji se ne može videti ni sa jedne strane, te bez sumnje starleta uživa u privatnosti.

Do dela gde su stanovi dolazi se direktno liftom iz garaže i tom delu kompleksa nema pristup niko osim stanara i njihovih gostiju. Sve je pod obezbeđenjem 24 sata. Na ulazu se nalazi i recepcija, prenosi Kurir.

Soraja Vučelić

Printscreen

 

Inače, stanovi u ovoj pametnoj zgradi su ubedljivo najskuplji u celoj Hrvatskoj. Kao što se može videti na jednom hrvatskom sajtu za nekretnine, stan u ovoj zgradi gotovo identičan onome u kom živi Vučelićeva trenutno se prodaje za neverovatnih 8.000.000 evra, to jest 18.000 evra po kvadratu. U pitanju je četvorosobni stan na dva sprata izgrađen 2012. godine, od 320 kvadrata, sa tri spavaće sobe i kupatila, kao i terasom od 160 kvadrata s fantastičnim pogledom na grad i svim pogodnostima koje se trenutno mogu naći na tržištu nekretnina, poput velnes soba, sauna, fitnes sobe, ogromnog garderobera, zimskog vrta, garaže sa tri parking mesta i dr. Sorajin stan ima 440 kvadrata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading