Katarina Kolozeus
Foto: Printscreen/Instagram

Supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, nedavno se porodila i na svet donela njihovo prvo dete, a sada je zaratila sa nekolicinom žena koje su joj uputile negativne komentare putem drušvenih mreža. 

Naime, one su joj uputile kritike na račun toga što navodno ne doji bebu. Nizali su se razni komentari na Katarinine nove fotografije sa jedne klinike za estetiku, a ona nije ostala nema na nekoliko njih.

Debiluša koja ne doji. Užas. Moderna silikonuša - uvredljiv je komentar koji je Katarina dobila.

Katarina Kolozeus

Instagram

 

- Već par puta sam dobila ovakve komentare, pa se pitam odakle ovakve gluposti ljudima? Da li je to čista zloba ili su toliko nesrećni svojim bednim životima, pa samo traže način da se osete malo bolje? - napisala je Katarina.

- Nisi se ni porodila, a već znaš da dete nećeš dojiti? Čemu sebičnost takva? - napisala joj je druga žena.

- Svašta bih Vam sada napisala, ali suzdržaću se. Sram da Vas bude da gurate nos u tuđe stvari, a pogotovo treba da Vas bude sramota što lupate gluposti i izmišljate stvari - napisala joj je Katarina.

Videla sam da si kupovala grejač za flašice… Ili ti možda to treba 6 meseci ranije, ne znam… Izvini, ali borim se za dečija prava. Doji! - nastavila je ova žena.

Bitno da ste vi videli šta sam ja kupila i bitno je da grejač služi samo za dohranu, višak mleka očigledno moramo da grejemo u šerpi da vi ne biste imali šta da pametujete - odgovorila je Katarina Kolozeus.

Inače, Katarina nije otkrila da li svoju bebu doji ili ne, ali su prosti komentari svejedno nastavili da se nižu. 

Podsetimo, Ljuba i Kaća dali su nasledniku ime Aleksej, a ona je ispričala kako su došli na tu ideju.

- Izvlačili smo papiriće, to je bio njegov predlog, onda se uhvaito za neko drugo ime, nismo mogli da se dogovorimo, a inače se oko svega dogovoramo.

Perućica je priznao da nije imao strah da uzme bebu odmah u ruke.

- Ja nisam imao strah, ja sam ga odmah uzeo kad su ga izneli iz sale. Pitao sam da li mogu odmah da ga uzmem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading