Javne ličnosti na koncertu Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je stigla u Zagreb gde će narednih večeri održati svojih pet dugoočekivanih konerata.

Prija je Hrvatsku došla sa sinom Aleksandrom, dok je njen suprug Filip Živojinović došao dan ranije sa čak 70 članova produkcijske ekipe.

Prijovićka se smestila u hotel, a potom se uputila u Arenu na probu za današnji spektakl, a sa njom je u tom trenutku bila i njena majka Borka. 

Aleksandra se iz Zagreba oglasila fotografijom na Instagramu, te prikazala kako se provodi na probi dok je majka ljubi. 

Podsetimo, Borka Mihajlović neretko ističe koliko je ponosna na svoju ćerku i njen uspeh, a pre svega što je dobar čovek. Ona je nedavno izjavila da je od trenutka kada je prvi put ugledala Aleksandru u porodilištu znala da će biti velika zvezda.

- To je bio trenutak kada su mi je doneli u porodilištu, kada sam je videla. Jednostavno, ja ne znam da opišem... Kada sam je uzela u ruke, ja sam znala to. Prve reči koje sam rekla kad sam je uzela u ruke bile su: "Rodila sam moju zvezdu". To je prva reč bila koju sam ja rekla kad sam videla moje dete. Tako da, ona je za mene zvezda od rođenja - rekla je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading