NENAD OKANOVIĆ POKAZAO KOLIKI JE VERNIK! Glumac porodicu skrivao od očiju javnosti, a sada ih je pokazao i otvoreno se pohvalio ovim!
Tanjug/ Strahinja Aćimović

Dobro poznato lice sa televizijskih ekrana, glumac Nenad Okanović godinama mirno gradi svoju glumačku karijeru, dok privatno ne voli mnogo da se eksponira, pa samim tim svoj privatni život drži u tajnosti.

Naime, o njemu se, za sada, zna da ima ženu, po imenu Željana sa kojom ima dva sina, Danila i Trifuna. On ne objavljuje često fotografije svoje porodice na instagramu, te je ovim potezom obradovao svoje pratioce i uslikao delove svog porodičnog doma.

Ono što se iz priloženog može uočiti je da je Nenad veliki bernik, obzirom da su zidove trpezarije u njegovom domu ispunjeni ikonama, te zauzimaju centralno mesto.

Druga fotografija otkrila je kako se u domu Nenada i Željane proslavlja krsna slava, Sveti Trifun, poznata i kao dan ljubavi. Sveštenik i porodica su se okupili oko slavskog kolača, dok se kroz dom prolamala molitva, pa su svi uživali u toploj, spokojnoj atmosferi.

A na trećoj fotografiji Okanović je pokazao kuhinju, u kojoj sprema jela, čime se pohvalio na pomenutoj društvenoj mreži.

Okanoviću je veliku slavu donela uloga sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja", a pored toga je glumio u predstavama "Paklena pomorandža", "Leptirica", "Zločin i kazna", "Šest lica traži pisca", "Hobit", "Žabar" i filmovima "Vir", "Guča!", "Jagoda u supermarketu" i "Lavirint".

Podsetimo, Nenad Okanović otkrio je da se godinama borio sa želudačnom kiselinom, koja je uzrokovala i niz drugih problema. On je u jednoj emisiji naveo da mu se upravo zbog ovog zdravstvenog problema promenio glas.

- Najveći problem koji sam imao bio je kada bih jeo i nakon sat vremena počeo bih podrigivati i osećao bol. Taj podrigivanje trajalo je 20 sekundi i bilo je izuzetno neugodno. Često sam morao gurati prst u usta kako bih podstakao povraćanje, a samo nekoliko sekundi kasnije osećao bih glad. Moja promuklost trajala je dugo, i nakon razgovora s doktorom zaključili smo da bi kiselina mogla biti uzrok toga - ispričao je Nenad u emisiji RTS Ordinacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading