Brena i Boba
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre desetak dana Brena i Boba proslavili su krsnu slavu, međutim, na proslavi nisu bile dve jako bitne osobe iz familije.

Filip Živojinović došao je kod oca na slavu bez supruge Aleksandre Prijović o čemu je Alo! i pisao, ali ni to nije sve.

Naime, na slavi kod Živojinovića nije se pojavila ni Prijina majka Borka, pa je to sve mnoge začudilo. Poznato je da su i Prija i njena mama u sjajnim odnosima sa Živojinovićima, pa je to dodatno mnoge zbunilo. Drugim rečima, nikome nije bilo jasno zbog čega su izostale.

Vrlo je moguće da je Prija umorna od niza koncerata koje je održala u poslednje vreme, pa je iskoristila to veče da se s majkom odmori i uživa uz svog sina Aleksandra, ili pak, nešto treće. Jedno je sigurno, nije posredi nikakav sukob ili svađa.

Podsetimo, na Breninoj slavi nisu bili ni Saša Popović i Suzana Jovanović, o čemu se i te kako spekulisalo po medijima.

- Nemojte, molim vas, meni Instagram ne znači ništa, ja živim stvarni život, ne virtuelni. Zar je bitno koga pratim ili ne? Ne bavim se svojim profiom, nisam sam toliko aktivna - rekla je Suzana u jednom dahu.

- Sada ću vam reći i znajte da će tako biti zauvek, mi smo kumovi, družimo se, poštujemo i volimo i to je tako i biće. Slažemo se i tu nema nikakvih problema - kazala je uznemireno Suzana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading