Saša i Brena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Spekulacija da Saša Popović i Suzana Jovanović nisu u dobrim odnosima sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem krenule su od trenutka kada se nisu pojavili na njihovu slavu, Aranđelovdan. 

Tim povodom za medije se oglasila supruga Saše Popovića, ali je najpre prokomentarisala to što venčanu kumu Lepu Brenu ne prati na društvenoj mreži Instagram:

- Nemojte, molim vas, meni Instagram ne znači ništa, ja živim stvarni život, ne virtuelni. Zar je bitno koga pratim ili ne? Ne bavim se svojim profiom, nisam sam toliko aktivna - rekla je Suzana u jednom dahu.

- Samo da vam kažem, Saša i ja smo porodični, veoma smo tradicionalni i požrtvovani ljudi i sa Brenom i Bobom se privatno družimo, a te virtuelne stvari nas ne zanimaju. Mene ne zanima da li me neko prati ili ne prati, ko mi je lajkovao i pogledao fotografiju. To me ne zanima - dodala je ona, a na pitanje o spekulacijama da su Saša i ona ljuti na Brenu i Bobu, te da zbog toga nisu bili kod njih na slavi, Suzana je odgovorila:

- Sada ću vam reći i znajte da će tako biti zauvek, mi smo kumovi, družimo se, poštujemo i volimo i to je tako i biće. Slažemo se i tu nema nikakvih problema - kazala je uznemireno Suzana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading