STARLETA IMA NOVI POROK! Ava Karabatić nakon lečenja od alkoholizma priznala sve, ne može više da ćuti
Alo

Hrvatska starleta Ava Karabatić, učesnica u srpskim rijalitijima, proživljava pravi pakao.

Kako je sama ispričala, nedavno je izašla iz Klinike za lečenje od alkoholizma na ostrvu Rab, gde je  provela puna dva meseca.

- Alkohol kao alkohol je veliki demon i problem i ja bih ga zabranila - počela je ispovest Ava, i opisala kako izgledaju dani zavisnika.

- Ruke počnu da ti se stresu čim ustaneš. Prvo što ti je u mislima je da otrčiš u market i da kupiš „unuče“ jer ne možeš da funkcionišeš, ne možeš da izdržiš dan - priznala je Ava, a kad su je pitali da li je u alkoholizam odveo život u Beogradu, decidirano je to demantovala:

- Niko nije kriv, ni društvo, ni Beograd. Mnogi su me pitali da li je možda Beograd, koji je milionski grad, da li je on kriv. Split je mala sredina… Ne. Ja sam radoholičar, problem je nastao kada sam se suočila s viškom slobodnog vremena - rekla je Karabatićeva, i pohvalila se:

- Već četiri meseca sam trezna, ni kap nisam liznula. Sad sam se navukla na dosta kofeina, pijem tursku kafu i razne čajeve - otkrila je starleta koju srpska  publika pamti po histeričnim ispadima i u rijalitiju i u rodnom Splitu, kada je pijana i polugola vrištala ispred svoje zgrade.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading