Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Printscreen/Hype

Nekadašnja voditeljka Pink televizije, a sada savetnica menadžer Saše Mirkovića na Hajp televiziji, Dušica Jakovljević, iskreno je progovorila o skandaloznim prozivkama gledalaca kako je pijana vodila rijaliti program "Zadruga".

Ti komentari su trajali mesecima, a voditeljka koja je nedavno prestala da radi na televiziji Pink sada se prvi put osvrnula na to i objasnila o čemu se radi.

- Mi smo navikli na to. Najlakše je reći danas: "Vidi je, pijana je". A, ti nisi ni svestan koliko si umoran, ali guraš. Nikad nisam volela da kažem da sam umorna, nikad se nisam žalila. Pa, koliko žena sada gleda ovo, koje same odgajaju decu? Moja deca žive sa mnom, pa prosto, dođu s posla... U kom god da si poslu, kada još i odgajaš decu, a imaš i svoj život i profesiju... - rekla je Dušica, objasnivši koliko je bila umorna.

- Ja sam ranije mislila da sam lenja. U jednom trenutku sam se čak uplašila, mislila sam da sam u depresiji kad sam čula Aleksandra Stankovića koji je napisao knjigu o tome. To kao dođeš s posla i staneš... ja sedim u kolima po pola sata, sedim kod kuće... Ima jedan kviz koji igram na telefonu, i tako sedim sa šminkom, jednostavno ne mogu da krenem da se spremim za spavanje. Meni je moja ćerka rekla, 'konačno ćeš živeti jednom normalnim životom tempom'. Dešavalo mi se da završim emisiju u 6:00, u 6:30 sam kući, a decu u 8:00 vozim u školu. Onda kupim doručak, ponekad napravim i ručak. Ja sam i mama i ćerka, i drugarica, i devojka, zapravo žena... Prosto, stvarno mi treba ritam - rekla je ona u emisiji "Male Stvari".

Podsetimo, nakon svih nagađanja, diskusija i dilema, Dušica Jakovljević odlučila je da progovori o rastanku sa čelnim ljudima Pink televizije.

Ona je u jednoj emisiji njene sadašnje medijske kuće načela intrigantnu temu.

- Ja sam i u poruci kada sam odlučila da odem napisala da bih volela da popijemo kafu za ovih deset lepih godina koje smo proveli zajedno, ali nije baš bio tako prijatan odgovor  - rekla je voditeljka, pa zaplakala u emisiji "Male stvari".

Dušica je u nastavku emisije rekla da taj gest donekle razume jer je njen odlazak bio neočekivan, ali naglašava kako se sve dugo "kuvalo".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading