Milan Stanković
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Dunja Ilić, koja se sada predstavlja kao Ajla Begović, pre nekoliko dana javno je optužila kolegu Milana Stankovića za podvođenje maloletnika.

Ona je takođe tom prilikom na svoj stori javno objavila i njegov broj telefona zbog čega se Milan navodno našao na meti brojnih pretnji i uvreda.

Milan je navodno, zbog straha za svoju bezbednost, odmah promenio broj telefona, te napustio Beograd. 

- Milanu su, čim je Dunja na storiju objavila njegov broj telefona, počele da stižu pretnje i gnusne uvrede. Svašta su mu pisali i najstrašnije ga vređali. On se prvo nije obazirao na to, ali onda su počeli i non-stop da ga zovu i da mu ostavljaju glasovne poruke. Njegov broj je postao viralan i na društvenim mrežama, pa je zbog toga za sat vremena imao preko 1.000 poruka i propuštenih poziva. Mislio je da će se to smiriti kroz nekoliko sati, ali nakon što je situacija postala dramatična, rešio je da promeni broj koji je godinama koristio i da se na neko vreme opet skloni iz Srbije, odakle je došao iz Grčke - tvrdio je izvor, pa dodao:

Svi su se zabrinuli za njega, pošto se nije javljao ni najbližima, pa je nastala prava panika gde se nalazi i da li je sve okej jer je Dunja baš žestoko udarila na njega. Kad je video da joj se javlja sve više ljudi i da ona to i dalje javno objavljuje, shvatio je da je vrag odneo šalu i da može da se nađe u ozbiljnom problemu. Čvrsto je rešio da joj javno ne odgovara na prozivke, što i ne čudi, budući da je poznato da privatni život čuva daleko od očiju javnosti nakon što se "opekao" zbog veze sa Radom Manojlović, o kojoj su mediji nadugo i naširoko pisali godinama. S obzirom na to da je upravo počeo Božićni post, ovo je bilo idealno vreme da se skloni od svega i posveti molitvama, dok se bura malo ne stiša - zaključio je tvrdnje izvor za Kurir.

Podsetimo, nakon što je Dunja optužila Milana za razne nedolične radnje, njene tvrdnje su izazvale veliku pažnju, ali i osudu javnosti, te su mnogi bili zatečeni ovakvim izlivom besa i optužbama.

- Ako vam treba bilo kakva informacija o Milanu Stankoviću, pede*čini za koje imam dokaze da je razvlačio maloletnike po svom stanu, samo mi javite. Mogla sam od njega mnogo da zaradim, lik je mnogo grozan i može da ide u svaki manastir, odvratan je - napisala je pevačica na svom Instagram nalogu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading