Milena i Gaga
Foto: Alo/Foto: Blic/privatna arhiva

Legende srpskog glumišta, Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić, važili su za najskladniji par na javnoj sceni, iako nisu imali dece.

Naime, iako se Milena udavala čak tri puta, Gaga je ostao njena najveća ljubav, a njihov brak je trajao preko četiri decenije.

- Teško je to opisati, ali mislim da je sve u granicama normale. Kao i u svakom braku, bilo je trzavica i svađa, kao i lepih trenutaka. Ne znam da li je olakšavajuća ili otežavajuća okolnost što se oboje bavimo ovim poslom, pa smo često bili razdvojeni. Ona bi snimala na jednom, a ja na drugom mestu tako da smo imali prilike da se uželimo jedno drugog. To što se bavimo istim poslom ponekad može da bude i minus, ali mi smo uspevali sve to da prebrodimo - ispričao je tada čuveni glumac.

Iako nisu imali dece, Milena i Dragan su pronašli sreću u svojoj rođaci Ivi, koja im je nadomestila tu prazninu i postala centar njihovog sveta.

- Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo decu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu decu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećaku Ivu, koja ima pet i po godina. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće ceo naš svet - rekao je Nikolić, koji je važio za neprevaziđenog džentlmena, dok je Milena je dodala:

- Dragan i ja nemamo dece, ali smo celog života porodica. Kao što smo oboje vezani za naše porodice. Oboje obožavamo našu unuku, unuku mog brata i oboje smo veoma brižni prema najbližima - rekla je ona tada za domaće medije.

Podsetimo, Dragan je preminuo 2016. godine, a Milena dve godine kasnije.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading