Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčič
Foto: Printscreen/Printscreen

 

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić već godinama su jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih, a pevačica je otkrila da su svojevremeno imali momente u kojima su prekidali svoju ljubav.

Kako je oktirla, baš nakon njihovog raskida ona je odbila da snimi pesmu "Da mi je da mi se vrati", kako ne bi ispala jadnica. 

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: „Da mi je da mi se vratiš“ - ispričala je kroz smeh Jelena Tomašević i dodala: 

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: „Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?“ - ispričala je pevačica nedavno za domaće medije.

Podsetimo, Jelena i Ivan su u braku već 12 godina, a kao plod njihove ljubavi nastala je ćerka Nina. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading