Jelena i Ivan
Foto: Alo/Alo

Jedna od najpopularnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, Jelena Tomašević proslavila je svoj 40. rođendan u jednom prestoničkom lokalu. Pored supruga Ivana Bosiljčića, pevačica je proslavila svoj veliki jubilej u društvu najbližih prijatelja. Svi prisutni su uživali u predivnoj atmosferi, a posebno je bila raspoložena slavljenica koja je oduvala svećicu na čokoladnoj torti koju joj je pripremio voljeni suprug.


Pevačica je bila pod posebnom euforijom, a gosti su joj čestitali i priređivali joj brojna iznenađenja. Kako je rekla za medije, Jelena je odlučila da ovaj važan datum obeleži u krugu najbližih, zbog stresne godine koja je bila iza nje i njene porodice. Ipak, istakla je da će biti vremena za velika slavlja sa svim dragim prijateljima.
Jelena Tomašević slavi rođendan

Printscreen

 

Jelena Tomašević je u intervjuu istakla da se, kako vreme prolazi, sve više identifikuje sa starom izrekom "Samo da smo živi i zdravi". Ona je dodala i da želi da nema ratova na svetu, što je jedna od njenih intimnih želja za jubilarni rođendan.

Osim supruga Ivana Bosiljčića, prvih čestitki za rođendan su stigle od njihove ćerke Nine. Jelena je istakla da je ova godina bila izazovna za nju i njenu porodicu, ali da su zajedno uspeli da prevaziđu sve izazove. Pored uspešne karijere, ova popularna pevačica je ponosna i na svoju porodicu koja joj daje snagu i podršku u svemu što radi.

 

@alo_portal Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma Pokidan: Grudi pucaju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #andjeladjuricic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Neda

04.11.2023 20:20

Ja mislila TRUDNA pa deli lepe VESTI..