MAFIJAŠI I KRIMOSI SU PRETILI MOJOJ DECI! Šako Polumenta izneo jezive detalje, otkrio kako su ga ucenjivali
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevač Šako Polumenta tvrdi da su mu kriminalci koji su usko povezani sa estradnom mafijom pretili deci, a sve nakon što je odbio da pristane na bilo kakve ucene.

Folker je sada otvorio dušu i izneo šokantne detalje, istakavši da su pokušali da ga ucene ljudi, ali da nije podgledao pritisku, pa umalo nije ugrozio najmilije.

Šako

Foto: ATA Images

 

- Sećam se da je baš bilo gusto. Estradna mafija vlada, samo je pitanje koga će da targetiraju. Narod nema pojma koliko pevača je zapravo u tome, koliko njih nije uspelo da se odupre pritisku. Nisam dozvolio da me bilo ko ucenjuje, zato sam se povukao i nisam pevao na prestižnim mestima, nego sam išao u dijasporu. Morao sam da se snađem i brzo mislim. Kad su videli da ne padam na provokacije, počeli su da pominju moju decu, da prete i pominju neke bombe. Nisam se dao uplašiti i bio sam dostojanstven iako mi nije bilo svejedno - priča Šako, pa dodaje:

- Samostalan sam izvođač za razliku od 90 odsto estradnjaka koje gura mafija ili veze koje imaju s jakim ljudima ili sponzorima. Mnogi nemaju hitove, već samo izađu i pevaju moje pesme. Krimosi su me startovali gde god da krenem, Švajcarska, Nemačka, ma svuda! Proganjali su me na svaka tri meseca. Mnogi su se prepustili, ja nikada nisam i zato sam trpeo sankcije, svađao se, nema gde me nisu zabranjivali kad čuju da imam nastup. Nisam mogao da pevam ni u jednom klubu koji oni drže. Najveće zvezde kod nas su imale tih problema, a ja sam uspeo da se izborim za sebe i svoje mesto.

Šako je potom rekao da mu je, pored ovoga, teško palo i to što je jedno vreme bio nazivan pedofilom.


- Prekinuo sam kontakt s brojnim medijima jer su me optuživali da sam pedofil nakon onih skandala s maloletnicama. To nikad nije imalo veze s istinom, zato ne dajem često intervjue. Oni koji me ne vole pričali su i da se drogiram, da sam okoreli narkoman, a ja drogu nikada nisam takao rukom. Mnogo je poročna estrada, ali sam ostao zdrav i dosledan svojim principima da nikad ne posegnem za nečin što može da mi pomuti um - objasnio je Šako za Republiku.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading