OCA NIJE VOLELA! Komšije Indire Radić razvezale jezik, otkrili šok detalje iz pevačicinog života
Foto: Alo/Printscreen

Indira Radić svoju karijeru je započela tokom devedesetih godina kao pevačica grupe "Južni vetar", a potom nastavila uspešnu solo karijeru. 

Poznato je da je pevačica rođena u malom mestu Dragalovci u Bosni i Hercegovini, a koje ima svega 400 stanovnika. U njenoj rodnoj kući do smrti je živeo Indirin otac, a nakon toga kuća je ostala prazna. Kako tvrde meštani, Indira je dolazila dok joj je otac bio živ, nakon čega je više nisu viđali, a neki tvrde i da već duže vreme pokušava da je proda.

- Kako mi nije drago što je uspela, meni je drago i kad nije rod, a najvišem volim da svako uspe - kaže Indirina strina koja živi u blizini, pa dodaje:

- Stric leži, jako je bolestan, a ja o njoj nemam šta reći. Imam samo da joj kažem sve najbolje. Dobro, oni su tamo živeli, pa se onda preselili tu, pa kao dete, imala je svoje obaveze. Bila je dobra uglavnom.

Jedan od meštana, potvrdio je da je Indira imala teško detinjstvo.

- Pa dobro, normalno, seoski život bio, putovalo se, išla u školu osmogodišnju 7 kilometara, srednja Doboj 35 km, svi tako funkcionišu, samo što je sad selo pusto, mladih ima vrlo malo, svako ide da sebi nešto ostvari u životu - kaže on.

Većina Indirinih komšija imala je samo reči hvale za pevačicu.

- Meni je super kao osoba, kao pojava. Ono, nije nešto izdignuta. Što se kaže odrasla je ovde na selu, zna kako da se ponaša - kaže poznanica i dodaje:

- Mislim da su da bude takva kakva je imali uticaj i roditelji, a najviše okolina. Mnoge zvezde, pogotovo sada ovo novokompanovano, to se digne u nebesa, ne može se ni pričati sa njima, a kamoli nešto drugo. Ovako ona mi je realna osoba, jednostavna, narodna.

Međutim, jedna komšinica nije želela da se složi, pa je oplela po pevačici i njenim roditeljima.

- Dok je otac bio živ, ona nije dolazila. Nije oca volela. Mamu je volela, otac je tu bio sam, sam je umro. On je bio čovek ekstra, nemam šta reći, ali šta je njoj… Eto mamu je sahranila u Brestovu, a gore oca u Osredak, i šta je sada to razdvajala - pita se ova meštanka Dragalovca i dodaje:

- Pa znaš malo ona misli da je najbogatija, nije bogata u novcu, bogata je u duši. Ne možeš proći pored nekoga i ne reći ni dobar dan, ona ovde nikoga nije podnosila. Evo možeš koga hoćeš pitati, niko je ne podnosi, takva je osoba - rekla je ona za Blic.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading