PRIČALI SU MI DA JE PLEJBOJ: Lepa Brena i Boba u braku su već decenijama, a pevačica je otkrila kako je došlo do poznanstva među njima
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Lepa Brena u braku je sa bivšim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem već decenijama.

Brena je jednom prilikom otkrila kako se upoznala sa suprugom sa kojim je kasnije dobila i dva sina, Stefana i Viktora.

- Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje - rekla je Brena jednom prilikom.

Brena je priznala da je Bobu prvo videla u novinama i da se već tada zaljubila. 

- Ja sam Bobu videla prvo na nekim naslovnim stranama. Moram da ispričam jednu anegdotu. Kada sam putovala puno, meni su prilazili poznati i uspešni ljudi, koji su bili značaju u Jugoslaviji. Nebitno da li iz sveta sporta, šoubiznisa - rekla je Brena, pa dodala:

- Prvi put smo se sreli na premijeri mog filma 'Hajde da se volimo' drugi deo. Kada mi je pokojni Bata Živojinović rekao: 'Breno, šta radiš na toj promociji, je l' znaš ko ti je tamo? Tamo ti stoji Slobodan Boba Živojinović. Šta radiš ovde, idi i pozdravi ga - rekla je ona.

- Ja sam onda kroz tu masu ušla brzo, brzo i kažem mu: 'Pa dobro, šta si ti čekao do sada?' i onda ga zagrlim i poljubim kao da se znamo mnogo godina - dodala je pevačica.

- Boba je bio iznenađen mojim nastupom. Mene su upozoravali na njega, pričali su mi da je veliki plejboj. Uvek sam razmišljala ako je posvećen tenisu kao ja putovanjima i koncertima, mi nemamo vremena da upoznamo nekoga. Čak i da upoznaš, nemaš vremena za predupoznavanje - rekla je Brena jendom u emisiji "Amidži šou".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading