Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je priznala da je trpela nasilje od strane partnera, a nakon toga je istog prijavila i policiji zbog čega je bio primoran da napusti Srbiju.

Drama koja je zadisila Aleksandru zgrozila je mnoge, a brojne kolege i koleginice uputile su joj podršku što je bio slučaj i sada kada joj se Olja Karleuša obratila u emisiji.

Naime, Olja je istakla da se Aleksandra na vreme sklonila od bivšeg, te joj uputila savet.  

- Ona treba da se zahvali Bogu što joj je otvorio oči nakon dva meseca. Moglo je to da proizvede i dete i probleme. Znaš kako kažu ,,Najgore je u životu kad sa budalom imaš dete“ - rekla je Olja i prokomentarisala situaciju u kojoj se Mladenovićka nedavno našla.

- Ako je doživela tako nešto nakon dva meseca, šta bi tek bilo posle… Ranije jesu pevačiće i žene sa scene bile optužene kako traže imućne muškarce. Međutim, u današnje vreme su one postale meta baš takvih, koji baš to jure. Da im bude fino, da neko za njih sazna jer niko nikada nije - istakla je pevačica, pa uputila savet koleginici.

- Mislim da Aleksandra treba da otrese tako nešto sa ramena. Ovo je pet minuta priče, za dva dana će izaći neka nova vest i o ovome se više neće ni pričati ni pisati. Pojeo vuk magarca - zaključila je Olja za Grand. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading