Dino Merlin koncert
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Dino Merlin imao je četiri spektakularna koncerta u beogradskoj Štark Areni, te je njegove hitove pevalona desetine hiljada ljudi!

Naime, malo ko zna kakve su, zaista, istinite priče pesama Dina Merlina.

Brojne pesme uz koje su mnogi patili i žalili za nesrećnim i izgubljenim ljubavima nastale su u Merlinovoj radionici i mnoge od njih prate zanimljive životne situacije s kojima se u toku svog života ovaj pevač susretao.

Jedan od najvećih hitova „Moj je život švicarska“ nastao je takođe kao „posledica“ jedne zanimljive situacije. On je bio zaljubljen u devojku koja je bila sponzoruša, ona ga je napustila i otišla sa bogatim deškom u Švajcarsku. Kada se on proslavio, ona se vratila i tada joj je on otpevao ovu pesmu.

Ljubavna priča Merlina i njegove sadašnje supruge Amele je bila veoma komplikovana. Bili su različitih staleža, a ona je čak i pobegla kako bi se udala za njega. Danas kaže da ga njeni roditelji vole više nego što zaslužuje, a njihova ljubavna priča ga je inspirisala da napiše pesmu „Kad si rekla da me voliš“.

Merlin je bio izuzetno slab na svoju majku, koja je imala veoma turbulentan odnos sa njegovim ocem, koji ih je napustio. Nakon što je umrla, posvetio joj je pesmu „Nedostaješ“.

U jednom periodu svog života Merlin je završio na lečenju u Nemačkoj. Bio je na psihijatrije, sve mu se na duši skupilo i tada je napisao pesmu „Ja potpuno trezan umirem“.

Podsetimo, na Merlinovim koncertima u Beogradu prvi put su se pojavili u javnosti i njegovi sin i ćerka, Hamza i Naida, koje je naš reporter ekskluzivno uslikao sinoć dok su bodrili svog oca.

Merlinu su podršku pružile i brojne zvezde iz Srbije i regiona, među kojima su Vesna Zmijanac, Saša Kovačević, Marina Visković, Melina Džinović, Senidah, Ivana Banfić, kao i mnogi drugi...

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading