NIKADA O OVOME NIJE PRIČAO! Boban Rajović otkrio nepoznate detalje iz života, folker šokirao izjavom
Foto: Vladimir Marković

Pevač Boban Rajović otvoreno je ispričao zbog čega je bio u zatvoru, kao i u kom trenutku je do toga došlo i kako se osećao kada je shvatio da je lišen slobode.

Pevač je objasnio i kako je reagovala njegova porodica i istakao da to može svakome da se desi, ali i da svakako treba izbeći svaku vrstu sankcija i prekršaja.

- Pa pazite, menja se u principu sve u mom životu posle tog hita, taj jedan put kad sam bio u zatvoru, to je bilo pre toga. Došlo je u pravo vreme zato što sam u tom trenutku bio toliko psihički ubijen i finansijski sam bio nikakav i psihički i nedostatak porodice i svašta nešto tako da je to bio, uvek govorim o tome, najteži period u mom životu. Ta 2004. godina želja i patnja za porodicom, za decom. U tom trenutku sam se našao u Danskoj i to je bila neka kazna koja je bila od ranije, u vezi sa saobraćajem, nakupilo se više tih i mogao si bukvalno ili da platiš ili da ideš - kaže Boban za Blic TV i priznaje da ga je besparica odvela iza rešetaka:
- Nemam da platim i idem unutra 40 dana. Bio sam u sobi sa jednim Albancem kog dan-danas s vremena na vreme čujem, vrlo retko, ali čujemo se, ali to su laki zatvori, nisu to oni za prave robijaše. Odeš jer nemaš novca za neke obaveze prema državi i prosto sve što se plaća, odležiš pošteno, a još i glavu malo odmoriš i sabereš misli - rekao je Boban na TV Blic.

@alo_portal Publika u krcatoj Areni peva umesto Dina "Sve je laž" 🎤🎶 #alo #alodnevnenovine #koncert #dinomerlin #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading