Kristijan Golubović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Kristijan Golubović privlači pažnju javnosti gde god da se pojavi, a njegovo ponašanje na javnim mestima ne sviđa se baš svakome.

Kako domaći mediji prenose, Kristijan je navodno izazvao nered u jednom tržnom centru zbog toga što u prodavci nisu želeli da zamene garderobu njegovoj supruzi Kristini Spalević.

Kako se spekuliše, oni nisu imali račun i prodavci nisu mogli da im zamene kupljenu odeću.

- To je bio pravi cirkus. Kristina je došla sa garderobom koju je imala nameru da zameni. I to ne bi bio problem da je imala račun. Ona je pocela da viče, preti, da histeriše. Radnici su pokušali da je obuzdaju, ali je ona terala svoje. Bila je zaista neprijatna i neprimerena situacija. Potom je razgovarala telefonom i zaposlenima poručila da stiže Kristijan - prica očevidac. Tako je i bilo. Kristijan je došao i odmah je počeo da se bahato ponaša - kako tvrdi izvor, pa dodaje:

- Insistirao je da joj se stvari zamene. Nisu ga zanimala pravila već je on terao svoje. Svašta je izgovorio. Ponašao se kao da je u rijalitiju. Žena Kristina ga je podržala. Zajedno su siktali. Čini mi se da im nisu izašli u susret ni posle te cike i vike, već da su ih usmerili na zaštitu potrošaca - završava izvor za Informer.

 

@alo_portal Ženi iz publike pozlilo, Hitna interveniše: Dino Merlin ne prekida koncert #alo #alodnevnenovine #dinomerlin #koncert #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading