Kristijan Golubović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

U medijima se pojavio snimak navodne krađe Kristijana Golubovića u marketu, a društvo mu pravi nepoznati prijatelj, a kako se tvrdi, bivši rijalitija učesnik ga je navodio da uzima proizvode sa rafova, a na kraju je navodno izneo mleko za bebo.

Alo! je stupio u kontakt sa Kristijanom Golubovićem kako bi saznali o čemu se zapravo radi i šta je posredi, a on je bio iznenađen navodima i optužbama, te je šokirano na početku upitivao: "Sada i mleko?! Kakvo mleko?!"

SVAKODNEVNO MI NUDE LOPOVI! Kristijan Golubović za Alo! o krađi u marketu, evo šta je priznao i to javno

Foto: Printscreen/instagram

 

Bivši rijaliti učesnik je demantovao za Alo! pomenute spekulacije, te naglasio da uprkos raznim malverzacijama koje mu se stavljaju na teret i optužbi, on se ne bavi krađom, te vodi porodičan, normalan i pošten život.

- Ja nisam ukrao nikakvo mleko! Svaki put kada uđem u neku prodavnicu, snimaju me ( svestan sam toga), slikaju se sa mnom, svakodnevno mi nude lopovi, šaneri od ivle do lokomotive svašta, ali ja lično ne kradem odavno ništa. - zaključio je Golubović za Alo! 

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading