ZBOG BOLESTI SE POVUKAO I NESTAO! Svi su se pitali šta je sa Dejanom Pantelićem, a evo koji mu je novi posao
Foto: Alo/Foto: Ataimages

U januaru ove godine,voditelj Dejan Pantelić se oprostio se gledalačke publike, odjavivši to u emisiji "150 minuta" sledećim rečima:

 
- Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz Prvu i uz emisiju 150 minuta, i da ćemo se gledati ponovo.

Usledilo je objašnjenje omiljenog TV voditelja, koji je otkrio da se povlači sa malih ekrana i da na svoju tri decenije dugu karijeru stavlja tačku. Iako je nagovestio da se neće u potpunosti odreći televizije, sada je prvi put otkriveno da Dejan Pantelić ima novo zanimanje.

Deki Pantelić

Printscreen

 

Dejan Pantelić novo zanimanje pronašao je takođe na televiziji i to u režiji, što mu očigledno prija i savršeno leži. Njegova nova televizijska kuća je "B92", a zaposleni su oduševljeno dočekali Dekija.

Sada je u javnost izašao i snimak iz režije na kome se jasno vidi da je Deki u punoj formi i da mu novi posao prija, kao i da se sa novim kolektivom sjajno zabavlja.

 

@alo_portal Ko je Milanu Miloševiću najzanimljiviji u Eliti?! 🤔 Da li se slažete sa njim? Pišite nam u komentarima! 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viral #elita #milanmilosevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading