Desingerica
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Voditelj Dragan Marinković Maca poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku i često se izjašnjava o mnogim temama. 

Sada je u jednom podkastu govorio o današnjoj muzici, ponašanju tinejdžera, ali i stvarima koje se plasiraju javno. 

On je govorio o Desingerici i Pljugici i njihovim gostovanjima u emisijama, a posebno se osvrnuo na Desingericin performans na nastupima.

 - Frajer se izuo, krompir na čarapi, trebaš uvek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, svr*ava, isto kao da ga d*ka - rekao je Maca o Desingericinom ponašanju, pa otkrio šta bi uradio da njegovo dete ide na nastup kontroverznog repera :

- Ja ne znam, da je moje dete, ja bih se samoubio. Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi - rekao je Maca u jednom podkastu, a zatim dodao: 

- Zahvalio bih sinu i rekao "Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja za*ebao". 

Podsetimo, čak 8,6 odsto srednjoškolaca koji su učestvovali u anketi "Ko treba da nastupa ispred Skupštine za doček Nove godine?" smatra da bi to trebalo da bude kontroverzni Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica.

On se našao na trećem mestu na listi, iza Zdravka Čolića i Aleksandre Prijović. Ipak, on ne smatra da je ta anketa merodavna i da je Čolićeva muzika staromodna.

- Kakva anketa, liče? Sad je 2023. godina. O čemu ti pričaš, bajo? Čolić je legenda svog vremena i to je to. Hoćemo da idemo, bajo, po srednjim školama da radimo anketu, da vidimo ko je gas? - rekao je Dragomir između ostalog, pa šokirao gledaoce. 

Podsetimo, nakon bure koja se digla u javnost o nastupima ovog repera, mnogi su delili mišljenje Dragana Marinkovića Mace, dok s druge strane, mlađa publika ne krije koliko uživa u njegovim nastupima. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading