SKIDALA SE PRED KAMERAMA, NISAM SMELA U ŠKOLU DA IDEM! Malo ko je znao da je ova naša glumica zapravo ćerka Snežane Savić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Anita Lazić, ćerka pevačice i glumice Snežane Savić, koju je dobila iz braka sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, nasledila je od majke lepotu, ali i talenat za glumu i javne nastupe.

Ona je kao mlađa imala dve veće uloge u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", a nakon toga je rešila da se vrati svom pozivu, pa je započela novinarsku karijeru.

Snežana Savić

Foto: Ataimages

 

Rođena je 1980. godine, diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, ali ipak nije odolela ljubavi prema filmu, pa je, kao i njeni roditelji, rešila da upliva u svet glume.

Snežana i Anita veoma su bliske i dobro se slažu, a lepota koju je ćerka nasledila od majke više je nego očigledna. Međutim, njihov idiličan odnos jednom je bio doveden u pitanje, kada je Anita bila tinejdžerka, a Snežana na samom vrhuncu karijere i popularnosti.

U jednom gostovanju Anita je istakla da je na nju veoma uticalo to što se Snežana skidala pred kamerama:

"Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu", istakla je.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading