SEJU KALAČU IZREČENA KAZNA U slučaju nepoštovanja ove mere završiće u zatvoru, u sve upletena vlasnica kafane
Printsc Pink

Vlasnica kafane iz Zagreba, Sonja Jović, prijavila je Seja Kalača zbog uznemiravanja i pretnji, a policija je pevaču izrekla hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije sa ugostiteljkom.

Prema zvaničnim informacijama, vlasnica kafane Sonja Jović je Seja Kalača prijavila Šestoj policijskoj stanici Novi Zagreb zbog uznemiravanja i pretnji smrću, nakon čega su pevaču određene mere opreza koje podrazumevaju zabranu prilaska na udaljenost ne manju od 500 metara i zabranu uspostavljanja komunikacije.

Ukoliko Sejo prekrši rešenje, očekuje ga zatvorska kazna.

U slučaju nepridržavanja, mera opreza iste će se zameniti istražnim zatvorom, stoji u rešenju Opštinskog državnog tužilaštva u Novom Zagrebu.  

Tokom ispitivanja u policiji, osimnjičeni Sejo Kalač porekao je kazneno delo za koje se tereti i naveo da se te noći nalazio u kafiću u blizini Sonjine kuće koju je njegova supruga prodala bez njegovog odobrenja, a potom otišao do Sonje kako bi istu nekretninu video, kao i da je tom prilikom Sonja vikala na njega i psovala ga.

Pevač tvrdi da Sonji nije pretio, kao i da nije bio u alkoholisanom stanju i da je te večeri popio samo dva piva.

Sejo je na ispitivanju pred dežurnom zamenicom tužioca priznao da je Sonji opsovao majku, ali da joj nije pretio bombama i smrću, kao što ona tvrdi.

Za domaće medije oglasila se i Sonja Jović, te otkrila da je zadovoljna rešenjem tužilaštva.

- Sad mogu mirno da spavam - rekla je ugostiteljka iz Zagreba i osvrnula se na reči koje je pevač u medije izneo o njoj.

- Nalupetao se gluposti. Hoće da ga ostavim na miru pred mojim vratima i da budem popularna preko njegovog imena, sramota - zaključila je Sonja, prenosi Grand.

Podsetimo, vlasnica kafane optužila je pevača da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i da joj je pretio smrću, kao i da ju  je nazvao četničkom ku*vom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading