Peđa Jovanović
Foto: Alo/Promo

Peđa Jovanović sinoć je održao jedan u nizu koncerata u MTS dvorani u Beogradu, a neposredno pred početak koncerta svoje utiske je podelio sa pripadnicima sedme sile.

Peđa je otkrio da ga glas još uvek služi, te da se nada da će tako i ostati. 

- Odlično sam. Očekivao sam da će sigurno nekoliko koncerata da bude rasprodato, a glas me još do sada nije izdao hvala Bogu, a neće ne večeras. Moja deca će biti na nekim od narednih koncerata, a večeras neće niko od najbližih - rekao je Peđa, pa progovorio o mlađim kolegama: 

- Imaju svu podršku od mene, ima tu dosta vrednih i talentovanijih klinaca koji prave muziku. Ja sam se ugledao na Sašu Matića, Acu Pejovića i Acu Lukasa. Aleksandri Prijović kapa da poda, žena je objasnila - zaključio je Peđa za Blic, pa se uputio na binu. 

Inače, Peđa je posvećen izvođenju vrlo emotivnih balada, a nedavno je otkrio da je razlog tome to što nikada nije preboleo suprugu od koje se fizički razdvojio.

- Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preoboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim - rekao je Peđa u svojevremeno emisiji "Magazin In".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading