POJAVIO SE SA ORUŽJEM I TERAO ME DA PEVAM PESMU 15 PUTA ZAREDOM: Pevačica do detalja opisala jezivu scenu koja ju je zadesila na nastupu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Hrvatska pevačica Renata Končić Minea otkrila je detalje jezivog nastupa s početka svoje karijere.

Naime, Renata je otkrila da se na jednom nastupu ispred nje pojavio čovek sa oružjem u rukama, te počeo da je uslovljava. 

- Imala sam koncert i u jednom momentu je nastala nekakva gužva, ludnica i pojavio se jedan gospodin koji je imao oružje u rukama... Nezgodna je situacija bila, meni kao curi, devojci koja se tada verovatno bojala vlastite senke... To je zaista bilo vreme kada smo morali da pazimo na sve, ja sam imala ljude koji su me čuvali, tada su redari odradili svoju glavnu priču. Uglavnom došao je s oružjem, to je bilo u prvom planu, a ja sam morala da pevati "Vrapce i komarce", a ne znam dal’ sam ih pevala 15 puta zaredom?! -rekla je Minea za Happy FM.

Podsetimo, Renata je doživela udes kada se vraćala sa jednog nastupa pre više od 10 godina, a posle toga više nije želela da nastupa. Jednom prilikom je istakla da su joj bile potrebne dve godine da se oporavi i reši depresije i anksioznosti koja je nastupila nakon ovog događaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading