VESNA RIVAS OTPUTOVALA U EGIPAT! Pevačica zabrinuta za svoju bezbednost, otkrila kakva je tamo situacija
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Vesna Rivas je za medije progovorila o Palestini budući da je jako blizu mesta gde ona trenutno odmara, ali je i otkrila kakva je situacija u Egiptu trenutno.

Naime, Napetosti između Izraela i Palestinaca koji žive u istočnom Jerusalimu, Gazi i na Zapadnoj obali, česte su već godinama, a sve je ekaliralo nedavno kada su naoružani borci Islamske militantne grupe Hamas ispalili desetine raketa na Izrael i ušli na jug zemlje u iznenadnom napadu. 

VESNA RIVAS OTPUTOVALA U EGIPAT! Pevačica zabrinuta za svoju bezbednost, otkrila kakva je tamo situacija

Foto: ATA Images

 

- Vidim zabrinutost kada se izgovara reč Palestina. Znam da je vatreno i pitanje šta će biti. Ne oseća se ništa u smislu turizma, jako su ljubazni, kao da s eništa ne dešava. Znam da pate za zemljom koju su poklonili Palestincima. U Egiptu još uvek leto traje, 32 stepena, jako puno turista ima. Najviše ima Nemaca, Rusa, a ima i naših - rekla je Vesna za Espresso.

Podsetimo, Miljana Kulić je rekla da će još jedna zužba u nizu za bivše rijaliti cimere biti podneta upravo protiv Vesne Rivas.

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Pera ložač

16.10.2023 21:20

Molim Vladu RS da što pre pošalje jedan specijalni avion po Rivasku🤣