EVO ZAŠTO KEBA I RADA NISU PRIČALI TRI GODINE! Zbog njih su prekinuli svaki kontakt!
Foto: Rajko Ristić

Malo je poznato da Rada Manojlović i Dragan Kojić Keba nisu razgovarali tri godine, a sve zbog greške drugih ljudi.

Naime, iako nije bilo neke zle krvi između njih dvoje, Rada i Keba su samo prekinuli svaki kontakt. Između kolega je došlo do pomirenja posle emisije kod Ognjena Amidžića u kojoj je Kojić gostovao.

Dragan Kojić Keba je u jednom trenutku morao da odgovori na pitanje o snimljenom duetu sa Radmilom, a koji nikada nije ugledao svetlost dana.

- Ne znam da li će izaći, postoji snimak! Pa tada kod Rade i njenog tima, nešto je… Predugo se čekalo i tako da je dobilo neku drugu dimenziju. Pitajte njen tim - rekao je Keba.

Njih dvoje su snimili duet još pre tri godine, ali je došlo do nekog nesporazuma i projekat je odmah zaustavljen. Navodno su Radini saradnici tražili određenu svotu novca od Kojića, a da pevačica za to nije ni znala. 

- Keba je pozvao Radu Manojlović da snime duet i ona je prihvatila, njih dvoje su snimili pesmu i ostalo je da se snimi spot. Međutim Rada je tada izgubila kontakt sa Kebom u smislu da se nisu čili a sve su preuzeli njeni tadašnji saradnici. Međutim oni su od Kebe počeli da traže pare. Kako je Keba pomislio da je u pitanju neka Radina ideja on je u prvom trenutku mislio da se šale. Međutim kada su mu rekli da novac želi Rada i da ne želi da džabe snima duet sa njim Keba se samo povukao. Pesma je ostala u studiju - priča dobro upućen izvor za Skandal i nastavlja:

- Međutim to nije bila istina, Rada je pitala svoje saradnike u tom trenutku šta je sa duetom, oni su je lagali da Keba traži novac. Suštinski njeni saradnici u to vreme su hteli da uzmu pare i od Rade i od Kebe da bi se duet pojavio. Kako ni jedno ni drugo u tom trenutku nisu pristali na to tada se sve i završilo. Trebalo je da prođe tri godine da Rada prekine saradnju sa svojim bivšim saradnicima da bi se otkrila istina.

Navodno, nakon pomenute emisije Keba i Rada su se čuli i rešili sve nesuglasice i u suštini shvatili šta se desilo i da njihov projekat nije uspeo zbog drugih ljudi. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading