Ljuba i Keba
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevač narodne muzike Ljuba Aličić ima zamerke na mnoge kolege, ali sa Majom Nikolić se baš lepo slaže. Ljuba nije znao da ona ima lepo mišljenje o Draganu Kojiću Kebi koji se njemu mnogo zamerio, pa joj je izneo svoje mišljenje o njemu.

Ljuba već dugo godina ne razgovara sa Kebom jer neće da mu oprosti što mu je maznuo pesmu "Bogovi zemljom hode" i snimio je sa bugarskom pevačicom Preslavom. Ljuba Aličić je bio šokiran ovim i odmah ga je debelo okrpio.

 - Oboje su ispali glupi! Ma neću ni reč da progovorim sa njim nikad više. Evo poručujem im da se ne brukaju jer ne znaju da pevaju ni on, ni ona. Ko je, bre, Keba? Nema ga na mapi, izgubio se, džaba mu i Severina i sve. Oni nisu pevači već lopovi koji kradu pesme, sram ih bilo. Ajde da pesma nije prošla kod mene, pa će možda kod njih, ali ljudi, za ta pesma je legendarna. Svi znaju za nju, to je moj megahit. Nije mi jasno šta misle? Da će je otpevati bolje od mene? Oni su obični somovi, ne znaju da pevaju, nikad njega nisam video da peva - rekao je Aličić, pa nastavio:

Ja priznajem pevače kao što su bili Marinko Rokvić, Šaban. I Aca Lukas, Ceca, Zorica Brunclik, Snežana Đuričić... To su pevači, a Keba nema veze s vezom. On me uopšte ne zanima. Ispali smo smešni. Ma ja sam bolji pevač od njega u svakom slučaju, veća zvezda i ne pomaže mu to što me šikanira, budala jedna - govorio je jednom prilikom Ljuba za "Svet". 

Podsetimo, Ljuba je nedavno imao priliku da bira između Darka Lazića i Slobe Radanovića, a pevač je odmah izabrao Darka, jer kako on kaže, najbolji je. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading