Đani i Slađa
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković pre dve noći su organizovali proslavu 18. rođendana svoje ćerke Sofije.

Na proslavu je došao i Aco Pejović sa suprugom. Danas je isplivao snimak na društvenim mrežama gde su Slađa, Đani i Aco Pejović vidno raspoloženi, te su svi zajedno pevali uz poznatu numeru "Sve ti dugujem". 

Ono što je mnoge zaintrigiralo je situacija kada Slađa daje 500 evra Pejoviću koji ne uzima bakšiš, a nakon toga otima Đaniju mikrofon i daje Aci Pejoviću. 

Mi smo kontaktirali Slađu koja nam je otkrila malo više o toj situaciji. 

- Otela sam mikrofon Đaniju zato što sam ja htela da pevam, ali sam se u trenutku predomislila, jer sam u žalosti. Tako je došlo do te situacije - priznala nam je Slađa, pa prokomentarisala situaciju kada Pejović odbija njen bakšiš:

- Što se tiče 500 evra, to je bilo čisto iz kurtoazije, Aco je naš prijatelj i veliki gospodin. Pare su otišle muzičarima - rekla je Slađa za Alo! 

Podsetimo, Đani i Slađa u naslednici za 18. rođendan poklonili stan u Beogradu na vodi. 

@alo_portal FILIP I JA SMO SAMI SVE URADILI Prija šokirala odgovorom na pitanje o porodici! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #aleksandraprijovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading