Slađa i Đani
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Đani i njegova supruga Slađa Trajković su pre dve noći organizovali proslavu 18. rođendana svoje ćerke Sofije.

U jednom poznatom restoranu u Beogradu okupili su se Sofijini prijatelji, članovi porodice, ali i pola estrade. Aco Pejović je bio sa suprugom Biljanom, mnogobrojni Đanijevi kolege i prijatelji, Jana sa ćerkom Kristinom Džulijan, Saša Matić i njegova žena Anđelija, Zlata Petrović, Vanesa i mnogi drugi.

Sada je isplivao je snimak na društvenim mrežama gde su Slađa, Đani i Aco Pejović vidno raspoloženi, te su svi zajedno pevali uz poznatu numeru "Sve ti dugujem". Ono što je mnoge zaintrigiralo je jedan detalj.

 

 

Slađa je u trenutku "gurala" novčanicu od 500 evra Pejoviću u ruke, ali je on odbio. Zatim je Đani pokušao da uzme mikrofon, te je krenuo da viče u isti: "Slađana, Slađana", ali je Slađa sudeći po snimku htela da sluša isključivo Acu, te mu je vratila mikrofon, a veselje se nastavilo do duboko u noć.

 

@alo_portal FILIP I JA SMO SAMI SVE URADILI Prija šokirala odgovorom na pitanje o porodici! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #aleksandraprijovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading