Jana
Foto: Printscreen/Toxic

Pevačica Jana Todorović bila je u inostranstvu kada je, pre dve godine saznala za smrt sestrića, kome bi danas bio rođendan.

Kada je porodica Todorović doživela veliku tragediju, Jana je bila na turneji u Americi. On bi danas proslavio rođendan, a Jana se ovim povodom oglasila na svom Instagramu gde je objavila njihove zajedničke fotografije i emotivnu poruku.

Tetkin anđeo, danas ti je rođendan - napisala je Jana uz mnoštvo emotikona u obliku srca koje je polomljeno i emotikona koji plače.

Podsetimo, Janin sestrić preminuo je pre dve godine, a pevačica je nekoliko puta isticala da mu ona nije bila tetka već druga majka.

– Oporavljam se još od najveće tragedije u mom životu. Nije mi umro sestrić, nego moje dete. To je jedan mlad život, ostavio je iza sebe ćerku od pet godina. On nije samo dete moje sestre, već je i moje dete bio - ispričala je jednom prilikom.

Podsetimo, Jana je nedavno progovorila o ovoj bolnoj temi. 

- Moj sestrić je nažalost preminuo, sad će dve godine, bio je zdrav, prav dečko. Nikada kafu nije pio, ne znam da li je jednom godišnje uzeo pivo da popije, da ne pričam nešto dugo. Mnogo mi je žao što više ne smem da slušam muziku koju sam volela da slušam, tada bih još više pala. Pokušavam sebi da objasnim da su to sudbine i da je to život, dešavaju se takve tragedije i drugim ljudima, ali sam se pitala zašto baš nama to desilo – rekla je pevačica nedavno za "Grand". 

@alo_portal Sin Zlate Petrović napravio haos na Đanijevom slavlju, urlao na majku pred okupljenima! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #djani #zlatapetrovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading