Jana
Foto: Printscreen/Printscreen/KurirTelevizija

Pevačici Jani Todorović pre dve godine iznenada je peminuo sestrić u 33. godini života, a ona od porodične tragedije ni danas ne može da se oporavi.

- Meni su pomogli pesma i ljudi koji dolaze na moje nastupe da ja budem danas to što jesam, da nisam psihički pala posle svega što se dešavalo poslednje dve godine - rekla je pevačica, pa otkrila da je upravo ona ta koja je stub porodice. 

- Ja nekako znam da ako ja padnem, svi moji oko mene su pali. U kući sam ja ta stena koja podiže i svoju sestru i sestričinu i ćerku. Moja ćerka je takođe osetila tu najveću bol, mi smo bili van zemlje kada se to desilo sa mojim sestrićem i ona je sve to sa mojoj sestrom slušala i preživljavala. Ja moram da budem jaka zbog svih njih - rekla je Jana, pa se kroz suze prisetila momenta kada je saznala da joj je sestrić preminuo.

- Moj sestrić je nažalost preminuo, sad će dve godine, bio je zdrav, prav dečko. Nikada kafu nije pio, ne znam da li je jednom godišnje uzeo pivo da popije, da ne pričam nešto dugo. Mnogo mi je žao što više ne smem da slušam muziku koju sam volela da slušam, tada bih još više pala. Pokušavam sebi da objasnim da su to sudbine i da je to život, dešavaju se takve tragedije i drugim ljudima, ali sam se pitala zašto baš nama to desilo – zaključila je ona za Grand. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading