Aleksandra Prijović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Iako deluje kao da je Aleksandra Prijović oduvek sa Filipom Živojinovićem, pevačica je pre supruga bila sa dva poznata pevača.

U pitanju su Ljuba Perućica i Amar Gile koje Prija poznaje još iz perioda takmičenja u Zvezdama Granda. 

Perućica je svojevremeno govorio javno o svojoj ljubavi sa mladom muzičkom zvezdom, te istakao da su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima. 

- Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, "hej, kako si, šta si, jesi li dobro?". Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi. Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice - rekao je Perućica svojevremeno.

Dok se Ljuba diči time kako je u dobrim odnosima i sa Aleksandrinom majkom Borkom, Amar Gile tvrdi da njegov i Prijovićkin odnos nije bila ozbiljna veza. 

- Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečje, nije bila to neka veza - izjavio je Amar Gile jednom prilikom za "Grand news".

Podsetimo, Aleksadnra se udala za Filipa 2018. godine, a sa Živojinovićem je dobila naslednika Aleksandra. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading