PERUĆICA OTVORIO DUŠU O BRAKU: Kod žene ne mogu da podnesem neke osobine, dođe mi da pobegnem od nje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Gostujući kod Sanje Marinković u emisiji "Magazin In" Ljuba Perućica je ispričao koje ga sve osobine nerviraju kod supruge. Osim toga, priznao je i da mu ponekad dođe da pobegne od svega jer, kako je istakao, nikada se ne razdvaja od supruge.

- Moja supruga i ja smo uvek zajedno, tako je od početka veze, nekad mi to sve bude previše, pa bih malo da pobegnem, međutim, nema ni govora o tome da bih je ostavio - rekao je Perućica i dodao:

- Ne volim kod nje što je stalno čekam, uvek kasni, a ja to ne podnosim i stalno skuplja neke kese, ne shvatate koliko mi kesa imamo u kući - rekao je Ljuba kroz smeh i objasnio da su supruga i on dugo čekali na potomstvo, a pošto sada čekaju bebu, on je preuzeo na sebe sve kućne poslove.

Osim toga, Ljuba od početka veze svojoj dragoj kuva kafu, a tako je i sada posle nekoliko godina braka.

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading