BOG JE TAKO HTEO, POMOGLA MI JE STRUČNA POMOĆ Dado Polumenta novi album posvetio ćerki koja je završila na operacionom stolu
Foto: Printscreen/blic tv

Pevač Dado Polumenta večeras organizuje promociju svog novog muzičkog albuma koji nosi naziv "Alea" po njegovoj mlađoj naslednici.

Spektakularnoj promociji prisustvuje čitava njegova porodica, uključujući i  pevačevog oca Muleta, koji je inače rođeni brat pevača Šaka Polumente. 

Dado je istakao da je izuzetno zadovoljan reakcijom publike, iako je album objavio pre svega nekoliko dana. 

Album je posvećen mojoj ćerki i za mene je najposebniji do sada. Sve se promenilo za ovih 10 godina. Zadovoljan sam reakcijom publike i mislim da ću tek biti, nisam očekivao ovakve komentare - rekao je Dado, pa dodao: 

- U proteklih 10 godina živim pravu harmoniju. Sve se promenilo. Radio sam na sebi puno. U svakom smislu. Tražio sam ne jednu nego 10 stručnih pomoći. Sve što je bilo loše ja sam menjao. Psihoterapija ne sme da bude tabu tema i ja sam bio i doživeo sam preporod. Svakom bih to preporučio. Moja ćerka je morala da doživi to što je doživela da bi sve ovo sada ovako izgledalo. Kada sam mislio da će album izaći desilo se to da je ona završila na operacionom stolu. Bog je tako hteo - zaključio je Dado za domaće medije.

Podsetimo, promocija albuma bila je zakazana za prošlu nedelju, ali je odložena budući da je njegovoj ćerki hitno zakazana operacija. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading