Dado Polumenta
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Večeras se u Štark Areni održava premijerno prikazivanje prvog filma trilogije po životu Ace Lukasa, "Pokidan", a odmah nakon filma od 21h počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu!

Pevač Dado Polumenta je pristigao među prvim zvanicama koje su došle da podrže kolegu Acu Lukasa i da pogledaju film koji je rađen po motivima života poznatog folkera.

- Ja sam prvi najavio film pre pet godina... Radim na tome, pišem knjigu koja se zove "Rat sa samim sobom". Kada je završim, pretvoriću to u film - rekao je Polumenta i objasnio kakvu će poruku njegovo delo nositi.

- O borbi sa samim sobom, Kad čovek pobedi sebe, onda može da ratuje sa celim svetom. Ja mislim da sam sebe pobedio, ali dokle god smo živi, mi se borimo sa svojim željama, potrebama... I smatram da treba da se borimo dokle god smo živi - istakao je pevač za Informer.

@alo_portal Zejna rekla da ako ne nađe partnera otvoriće cvećaru i gajiti mačke! #alo #alodnevnenovine #alonovine #zejna #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading