GODINAMA NISAM PRIČALA SA OCEM Sofija Šašić ispričala sve o sukobu sa Željkom, pa otkrila da li je Lukas bio umešan u to
Foto: Printscreen/instagram

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić, glavna je tema poslednjih dana zbog svog odnosa sa nekadašnjim očuhom Acom Lukasom.

Javnosti je poznata činjenica da je Sofija tokom odrastanja bila bliža sa folkerom nego sa svojim ocem, a Šašićeva je sada objasnila zašto je to bilo tako, pa otkrila u kakvom je sada odnosu sa Željkom.  

- Mama i tata su se najnormalnije razišli. Imala sam tada šest ili sedam godina. Ali, uvek sam bila tatina ćerka. Bila sam jako vezana za njega. Posle njihovog razvoda svašta se pisalo: da mi je mama branila da ga viđam, čak i Aca... Istina je samo jedna: tata i ja imali smo sukob pre par godina, a s tim nemaju veze ni moja mama ni očuh niti bilo ko, već neka njegova strana - otkrila je Sofija i dodala:

- Složićete se da je ženskom detetu otac jako bitna figura. Kada me pitaju u kakvom sam odnosu sa Acom, mogu samo da kažem da sam ja sa tim čovekom odrasla. Živela sam s njim deset godina i stvarno smo jako bliski. Hvala bogu, i sa tatom sam dobra, u poslednje dve godine izgladili smo sve probleme. Sada sam potpuno kompletna u tom smislu - zaključila je Sofiju u "Poster" podkastu. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading