Saša Mirković na premijeri filma Ace Lukasa
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Premijera filma “Pokidan” po motivima života najveće balkanske zvezde, Ace Lukasa, održava se večeras u Štark Areni, obećavajući spektakularan događaj koji će zacementirati svoje mesto u istoriji balkanske zabavne industrije. Film je producentski debi direktora i vlasnika Hype produkcije, a atmosfera pre premijere je nesumnjivo nabijena uzbuđenjem.

Direktor Hype produkcije istakao je u razgovoru sa medijima da je sve spremno za ovu veličanstvenu premijeru.

- Aca i ja nećemo da im smetamo večeras na crvenom tepihu, ovo je njihovo delo večeras, znači glumcima koji su učestovali u tome. Ja kao producent i on kao čovek po čijem je liku ovo rađeno ćemo se pomeriti, a posle ide poklon koncert Ace Lukasa. - istakao je Mirković.

Saša Mirković na premijeri filma Ace Lukasa

Foto: ATA Images

 

Direktor Hype televizije je dodao kako je ovo poseban trenutak, ne samo za njega lično, već i za celu ekipu koja je radila na filmu “Pokidan”. Ovaj film označava prvi put u istoriji Štark Arene da će se održati premijera jednog filma, a to čini veče još posebnijim.

Mirković je udelio reči hvale rediteljki, Suzani Burković, govoreći da se ona, iako mlada, sjajno snašla i prevazišla sva očekivanja:

- Suzanu Burković sam ja odabrao kao rediteljku. Ona je kod mene zaista izazvala veliko poverenje dok sam radio sa njom. Ona je prevazišla sve, kao i svi ovi glumci. Ona je iz njih izvukla maksimum i dokazala da jedan mladi reditelj može da napravi ovakav film.

Kada je bio upitan kako se večeras oseća povodom premijere, on je istakao svoje uzbuđenje govoreći:

- Ovo je stvarno nešto posebno. Prvi put smo napravili premijeru filma pred 20 000 ljudi, ovo nikada na svetu nije urađeno.

Ovaj događaj predstavlja spoj filmske umetnosti i muzičke legende, obećavajući da će “Pokidan” pružiti publici nezaboravno iskustvo.

Film “Pokidan” istražuje život i karijeru Ace Lukasa, najomiljenijeg izvođača na Balkanu. Očekuje se da će ova biografska priča doneti dublji uvid u njegovu muziku, uspone i padove kroz koje je prošao tokom svoje karijere.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading