NIJE OČEKIVAO DA ĆE MU OVO PRIREDITI Željko Šašić VAN SEBE zbog ćerkinog izbora, NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Pevač Željko Šašić godinama nije imao dobar odnos sa ćerkom koju je dobio tokom braka sa Sonjom Vuksanović. Pevač nije krio koliko mu smeta to što sa ćerkom nije blizak i taman kada su uskladili odnos i pomirili se, sukob Željka i Sofije Šašić dobio je novi epilog, pišu domaći mediji. Otac i njegova mezimica ponovo su na ratnoj nozi, a razlog je Sofijina veza sa trinaest godina starijim izabranikom, fudbalerom Milanom Perendijom.

Kako prenosi "Paparazzo.rs", popularni folker potpuno je poludeo kada je saznao novost, da mu je ćerka zaljubljena do ušiju, te je sukob Željka i Sofije Šašić ponovo aktuelna tema.

NIJE OČEKIVAO DA ĆE MU OVO PRIREDITI Željko Šašić VAN SEBE zbog ćerkinog izbora, NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI

Printscreen

 

- Sofija i Željko su nedavno išli zajedno u Dubai i super se proveli. Imali su vremena da razgovaraju i da se ponovo zbliže kao nekada, međutim, kada su se vratili u Beograd, Željko je saznao da mu je Sofija prećutala da ima dečka, da je 13 godina stariji od nje i da je već završio fudbalsku karijeru, te da je sa njim već dva meseca u vezi. Jako je bio ljut na nju, održao joj je bukvicu, a ona je samo ćutala - Ispričao je izvor blizak pevaču i dodao:

- Ona mu je jedinica, samo nju ima i jako ga povredi svaki put kada sazna da nešto krije od njega. Zna i on da je to krila zbog godina jer se on ne slaže sa tim da tako mlada devojka kao ona ulazi u veze sa toliko starijim muškarima. Ona tek treba da se provodi, da uživa i da putuje svetom. Za razliku od njene majke Sonje koja sve podržava, Željko je puka suprotnost. Raspravljali su se zbog te njene tajne veze, Željko je bio baš ljut, ali su na kraju izgladili sve kada se uverio koliko su zaljubljeni i koliko je Milan voli - ispričao je dobro upućeni izvor.

DEA ĐURĐEVIĆ OPERISANA Njen dečko se HITNO OGLASIO, evo u kakvom je stanju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading