Elma
Foto: Alo/Alo

Pevačica Elma Sinanović vratila se na velika vrata i u samom je estradnom vrhu. Ona sada često nastupa gde sa ponosom peva svoje hitove poput "Nije vetar, nije kiša", "Ah tugo, tugo", "Gradske priče" i drugi. 

Naime, sve je čečća situacija da mladi pevači rade obrade poznatih pesama, a Elma se ovog puta osvrnula i na to. 

- Ako ne možete da nađete pesme i onda da snimite i izreklamirate, da imate 23 miliona, onda uzmite Elminu pesmu i dobijte ta 23 miliona i svi srećni i zadovoljni - rekla je pevačica, pa otkrila da nema ništa protiv sve dok je reklamiraju:

- Prvo, ja sam zadovoljna zato što se to sluša, moja pesma koja je ponovo u hajpu i onda bude dobro i meni i toj koleginici. Nemam ništa protiv, samo neka one pevaju i neka me reklamiraju. Hvala im svima - poručila je Elma za medije. 

Inače, korisnici društvenih mreža odmah su pomislili da Elma aludira na Barbaru Bobak, koja je uradila obradu njene pesme "Nije vetar, nije kiša" i čija obrada broji čak 24 miliona. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading