OVO JE VANBRAČNI SIN HARI MATA HARIJA Mak je preslikan otac, a sada su javno otkriveni i novi detalji
Promo

Čuveni pevač i frontmen grupe "Hari Mata Hari", Hajrudin Verešanović, retko priča o svom privatnom životu i porodici, a poznato je da iz braka sa Aidom ima dvoje dece, sina Damira i ćerku Nađu.

Tu nije kraj kontroverzama, kao i kod gotovo svakog pevača.

Naime, spekulisalo se svojevremeno i pričalo o njegovoj navodnoj aferi sa izvesnom Majom, sa kojom je pevač čak dobio i sina Maka koji veoma liči na njega.

Hari Mata Hari, ako je i sam poznat u javnosti, oženio se Aidom i 1994. godine dobio sina Damira, a tek kasnije je isplivalo u javnost da je pevač dve godine ranije dobio i vanbračnog sina, te da je upravo ta celokupna afera bila okidač za raspad njegovog prvog braka.

Maja, majka Maka Varešanovića koja je bila u emotivnoj vezi sa Harijem iz koje se izrodio sin, za “Blic“ je svojevremeno otkrila istinu njihovog odnosa, te istakla da je pevač od prvog dana znao za svog sina kojeg je i priznao i koji nosi njegovo prezime.

Podsetimo, pevač oženio svojom izabranicom Aidom kada je imao 19 godina, a dve godine kasnije dobili su ćerku Nađu. U jednom intervjuu on je priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading