Hari
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Hari Mata Hari je za skoro četiri decenije karijere napravio brojne hitove za sva vremena, a malo ko se seća kao je pevač izgledao na početku karijere sa kosom do ramena. 

Naime, Hari je u mladosti nosio dugu talasastu kosu, šiške i uvek je bio uredno obrijan. Pevač je i tada, a i danas vodio računa o svom izgledu, te takoreći nikad nije imao problema sa viškom kilograma. 

Osim koje bore više, i kraće frizure, Hari se nije mnogo fizički promenio.

Jednom prilikom je za medije otkrio potresnu priču o svom rođenju kada ga je otac zbog hladnoće u bolnici doneo kući stavivši ga u kesu.- Na svet sam došao 16. januara 1961. godine kao drugo dete oca Reufika, mehaničara, i majke Zlate, koja je radila kao blagajnica. Najzanimljiviji događaj u mom detinjstvu vezan je za moje rođenje, jer me je tata ukrao iz bolnice - ispričao je svojevremeno pevač i dodao: 

- U Sarajevu je te godine bila izuzetno jaka zima. Novorođena deca su masovno počela da umiru jer grejanja u bolnici nije bilo. Otac je doneo mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odneo u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom - priča on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading