Helena Topalović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/helena_topalovic

Ćerka folkera Milana Topalovića Topalka, Helena dobila je ćerku Dominiku sa svojim izabranikom i potpuno se posvetila porodičnom životu.

Iako po fotografijama na Instagramu ne deluje kao neko ko provodi vreme u kuhinji, Helena je nedavno demantovala predrasude i javno pokazala burek koji je pravila.

Na današnji dan, slavu Sv. Luke, Helena je "otvorila vrata svog doma" i na Instagramu pokazala kako izgleda njena trpeza.

Ćerka poznatog pevača ukrasila je sto do sitnih detalja, a nije izostavila ni slavsku sveću, crveno vino, žito i slavski kolač.

Helena je još jednom oduševila pratioce, pokazala kakva je domaćica ali i otkrila koliko joj porodični život stvarno prija.

Podsetimo, Helena Topalović porodila se letos i na svet donela preslatku devojčicu Dominiku. A kako smo mogli da primetimo, Helena nema ni gram viška i izgleda kao avion, pa nas ne čudi što je već počela da skita i provodi se sa drugaricama.

Naime, Helena je zaposlila majku Vesnu da čuva unuku, a ona je sa drugaricom skockana od glave do pete izašla u grad da se malo provede i sebi da oduška. Neko bi pomislio da se vratila devojačkom životu, ali sudeći po tome da se sama odvezla do kluba i vratila iz istog kući, jasno je da žena i ne pije alkohol, te da je samo sevi dala malo oduška i podsetila se kako je to kad se noću skita. Sve dok je tu baka servis, lako joj je da se organizuje kako hoće, a još baka mlada i lepa... Možda da ipak sledeći put unajme dadilju, pa da obe odu u provod.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading